U slučaju borbe za naslov, Cormier spreman odgoditi operaciju koljena

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2014 21:50h Autor:

Daniel Cormier

Iako je najavio da će se podvrgnuti operaciji ozlijeđenog koljena, Daniel Cormier ipak je spreman tu operaciju odgoditi za još neko vrijeme, ukoliko mu se pruži prilika napasti titulu prvaka koju drži Jon Jones.

Prije nekoliko dana Daniel Cormier je najavio kako u ponedjeljak odlazi na operaciju ozlijeđenog koljena te da bi se borbama trebao vratiti tek na jesen. No, danas je izjavio kako je ipak spreman odgoditi tu odluku, ukoliko dobije priliku odmah se boriti za naslov UFC-ovog prvaka.

Cormier je nedavno izjavio kako je spreman pričekati svoju priliku te da je Alexander Gustafsson na redu, no nakon odbijanja te borbe, od strane Jonesa, Daniel je izjavio: "Mislim kako je Jones svjestan da ga je Gustafsson doveo negdje gdje do tad još nikad nije bio. Morao je posegnuti vrlo duboko i dati zadnje atome snage da dobije tu borbu i mislim kako Jon ne želi ponovno doći u takvu situaciju."

Sada je, kako javlja Ariel Helwani, Cormier izjavio kako bi se borio s Jonesom te da je u tom slučaju spreman odgoditi operaciju koljena, koja bi se, kako sad stvari stoje, trebala dogoditi u utorak. To znači da UFC nema puno vremena za odluku, no i Dana White je jučer izjavio kako je Gustafssonov red. Problem naravno stvara Jones, koji nikako da potpiše ugovor za borbu protiv švedskog borca i sve se više ponaša poput primadone.

U svakom slučaju, UFC mora brzo reagirati, jer ukoliko se Cormier uputi na operaciju, Jones će vjerojatno morati prihvatiti borbu protiv Gustafssona, osim ako nije spreman čekati Cormiera, možda čak i do mjeseca studenog ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI