Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Sao Paolu se trgaju za sljedeći brazilski UFC | Fight Site

U Sao Paolu se trgaju za sljedeći brazilski UFC

UFC 15.02.2012 09:17h Autor:

Oko

Brazilskom Sao Paolu je toliko stalo da UFC ovog ljeta dođe u njihov grad, da su spremni sponzorirati dio troškova i pomoći oko dozvola i ostale papirologije.

Oni koji su pratili razvoj situacije znaju da je inicijalni plan održavanja priredbe na stadionu Pacaembu propao, no čelnici ovog velegrada ne odustaju od namjere da namame Danu Whitea i MMA giganta da svejedno upravo tamo održe UFC i borbu Silva vs. Sonnen.

“Radi se o povijesnom trenutku. Više od 150 zemalja će uživo gledati ovaj event, a računa se da će ga pratiti oko 1.2 milijarde ljudi. Radimo sve kako bi osigurali dolazak UFC-a u Sao Paolo neovisno o problemima”, izjavio je glavni tajnik Sao Paola za sport, Bebeto Haddad.

Razlog zbog kojeg se odustalo od održavanja priredbe na Pacaembu jest sudski nalog koji su ishodovali stanovnici koji se brinu da bi priredba mogla biti previše bučna u kasnim noćnim satima. Sljedeći UFC u Brazilu planiran je za početak ljeta 2012.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI