U prosincu počinje rasplet “slučaja Jones”, White tvrdi da je od njega odustao

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2017 10:43h Autor:

Dana White i Jon Jones

Prvo saslušanje bivšeg UFC prvaka Jona Jonesa vezano uz doping skandal na UFC-u 214 će biti održano u prosincu i to u američkom Sacramentu, javljaju dobro obaviješteni izvori bliski Atletskoj Komisiji Kalifornije. Tada će se napokon početi raspletati klupko koje je nastalo nekoliko dana nakon UFC-a 214 kada je Jon Jones ponovno pao na doping testu.

U međuvremenu informacije doslovno cure na kapaljku. Nije poznato je li njegov tim uspio dokazati kontaminaciju suplemenata što će očito biti njihova strategija obrane. Ako pitate predsjednika UFC-a Danu Whitea, on je od Jonesa potpuno – odustao!

Govoreći u intervjuu za TSN MMA show, White je rekao da je Jones daleko najveći talenat u povijesti MMA-ja, ali i da se radi o čovjeku koji je sve ono što je postigao, uspio upropastiti.

“On je najveći talenat ikada. Čak u svim sportovima ukupno gledano. Jon Jones je toliko nadaren, bog samo zna što bi sve postigao da nije upao u sve ove nevolje. Možda bi postao i teškaški prvak te bi rušio sve rekorde UFC-a. Lista ide unedogled jer se radi o toliko nadarenom sportašu da mu je samo nebo bilo granica. Što se dogodi, dogodi. Vjerujte mi, ja sam odustao od Jonesa. Više nisam niti mentalno, niti emotivno involviran u njegov slučaj”, rekao je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI