Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U potpunosti kompletiran idući UFC event! | Fight Site

U potpunosti kompletiran idući UFC event!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2018 15:31h Autor:

Gaethje vs. Vick

Još dva tjedna morati ćemo čekati na idući UFC event, no njegov program nam daje do znanja kako će se to čekanje apsolutno isplatiti. Pogledajte kako izgleda UFC Fight Night 135 kojeg predvode Justin Gaethje i James Vick.

Event se održava 25. kolovoza u Lincolnu, savezna država Nebraska i na programu je ukupno 13 borbi, od čega se njih šest nalazi na glavnom programu. Programom vladaju borbe uz lakšim kategorijama, uz tek dva sudara srednje kategorije, no matchmaking je sjajan i uzbuđenja bi trebalo biti na pretek.

Svakako se najviše očekuje od glavne borbe, u kojoj će nastupiti hodajući bonus za borbu večeri. Naravno, u pitanju je Justin Gaethje, a njegov protivnik je James Vick, koji je napokon dobio priliku na velikoj sceni i izuzetno je motiviran istu istoristiti. Sunaslovna borba održava se u perolakoj kategoriji, gdje Michael Johnson (17-13, 9-9 UFC) traži izlaz iz krize, nakon samo jedne pobjede u posljednjih šest nastupa. Ovo mu je ujedno drugi nastup u perolakoj kategoriji, a čeka ga Andre Fili (18-5, 6-4 UFC) koji je trenutno unutar niza od dvije pobjede.

Ostatak glavnog program čine borba ženske slamka kategorije između Angele Hill i Courtney Casey, tu je velteraški duel Jakea Ellengergera i Bryana Barberene te u startu uzbudljiva borba muha kategorije, između Deveisona Figuerera i Johna Moraga. Sve će otvoriti Eryk Anders, koji nakon poraza od Lyota Machide mora ponovno graditi svoj put prema većim borbama, a pokušati će ga pokrenuti preko Tima Williamsa.

Na uvodnom programu također sve pršti od fanovima poznatih imena, poput Jamesa Krausea, Warlleya Alvesa, Iuria Alcantare, Mickeya Galla i Joanne Calderwood. Zanimljivo, u prvoj borbi cijelog programa nastupa jedan od najimpresivnijih grapplera u UFC-u i jedan od najboljih bantamaša svijeta, Rani Yahya (25-9, 10-3 UFC).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI