U posljednjem intervjuu samo nekoliko sati prije otkaza Borg tvrdi da je zdrav (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2017 11:26h Autor:

ray borg2324332422442

Još uvijek nisu poznati detalji naprasnog otkazivanja “main eventa” UFC-a 215, koji ćemo ovog vikenda pratiti iz kanadskog Edmontona. U četvrtak navečer prema američkom vremenu procurila je informacija kako je UFC bio prisiljen otkazati dugo iščekivani dvoboj između Demetriousa Johnsona i Ray Borga. Razlog je bio taj što liječnici nisu odobrili Borgu nastup zbog bolesti, no više detalja za sada nije poznato.

Otkazana borba Johnsona i Borga!

Ako ste pomislili da bi uzrok mogli biti problemi sa skidanjem kilograma, onda to vjerojatno nije slučaj. Iako ste razmišljali u pravom smijeru s obzirom da je Borg u dva navrata padao na vagi i prilično je krupan za muha kategoriju. Naime, u posljednjem intervjuu koji je Borg dao netom prije otkazivanja meča, sam je naglasio da skidanje kilograma ide i bolje od predviđenog.

“Skidanje kilograma ide jako dobro, slično kao i u Brazilu. Imam ljude koji se brinu za mene. Jedna žena se brine da sam na vagi, da jedem dobro, da unosim pravilno tekućinu i da ovo skidanje kilograma prođe dobro pa da možemo krenuti sa zabavom”, rekao je prilično dobro raspoloženi Borg u kameru MMAFightinga.

Upitan koliko trenutačno teži, Borg je odgovorio:

“To je tajna. Super tajna. Jutros sam se probudio s 3.5 kilogram viška. To je odlično, puno bolje nego da imam toliko viška na dan vaganja.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI