U nedjelju se vraća “Killa B”, braća Gracie objasnili njegovu fenomenalnu omoplatu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 19:28h Autor:

Saunders vs. Heatherly

Na UFC Fight Nightu 103, prvom ovogodišnjem UFC eventu, u kavez se vraća Ben “Killa B” Saunders, jedan od nauzbudljivijih boraca velter divizije. Tome u čast, braća Gracie su analizirali i objasnili njegovu “omoplatu”, jedan od najljepših poteza u UFC povijesti.

To je zapravo jedina omoplata u UFC povijesti, i to je još jedan dokaz koliko je taj potez teško izvesti te koliko je apsolutno samim time atraktivan. Kada vidimo kako braća Gracie to objašnjavaju korak po korak, još jasnije postaje o koliko je teškoj tehnici riječ te koliki jiu-jitsu genijalac moraš biti da ju izvedeš.

Srećom, Saunders je jedan od tih, a učenik Eddie Brava se na ovaj način fantastično vratio u promociju. Bilo je to u kolovozu 2014. godine, a žrtva je bio Chris Heatherly. Nakon toga je povezao još dvije pobjede te jedan poraz, a onda je napustio UFC da bi se posvetio rješavanju privatnih problema. Točno godinu dana kasnije, Saunders je nazad, a u Phoenixu ga čeka Court McGee. Može li McGee odgovoriti na ovakvu fantastičnu parterašku tehniku? Mi jedva čekamo vidjeti!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI