U Manchesteru izbila masovna tučnjava nakon McGregorovog intervjua

UFC 30.01.2017 12:23h Autor:

Conor McGregor

Dok se u Denveru odvijao UFC on FOX 23 event, s druge strane oceana je još uvijek trajao PPV intervju s Conorom McGregorom.

UFC-ov prvak i trenutno najveća MMA zvijezda je pred 5000 fanova iznio brojne planove, no ludnica koju je svojim izjavama stvorio u dvorani Event Cityja u Manchesteru se izgleda preselila i na ulice nakon završetka ovog Q&A događaja.

Prema navodima The Manchester Evening Newsa, nakon McGregorovog showa je izvan dvorane izbila masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 20-ak osoba, a policijski izvještaji otkrili su da je više osoba hospitalizirano.

Prve informacije su govorile su kako je jedna osoba teže ozlijeđena, no naknadno je ustanovljeno da su samo trojica muškaraca zadržana na oporavku od lakših ozljeda.

Iz policije navode da su zaprimali prijave za tučnjavu u kojoj sudjeluje stotinjak osoba, ali se ispostavilo da je taj broj bio znatno manji.

U ovim trenucima se ne može sa sigurnošću potvrditi je li incident ikako povezan s događajem koji se ranije održavao u Event Cityju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI