U Kini se “sučelili” Anderson Silva i Kelvin Gastelum (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2017 19:16h Autor:

Anderson Silva i Kelvin Gastelum

UFC trenutno odrađuje promotivnu turniru u Kini, gdje će 25. studenog održati svoj prvi event u Šangaju. Tamo su i borci koji će tu priredbu predvoditi, Anderson Silva i Kelvin Gastelum.

Silva i Gastelum su jedina za sada potvrđena borba za event, a u Šangaju su se našli vrlo raspoloženi. I to toliko da nisu odradili niti pravo sučeljavanje, nego su zajedno pozirali u vrlo opuštenom izdanju. Borci su se šalili i družili s fanovima, a Gastelum je čak na trenutke i izgledao kao jedan od fanova, koji se došao slikati sa svojim idolom. No, ovaj puta će taj fan pokušati savladati tog idola i vrati se pobjedama, nakon što je u posljednjoj borbi poražen od Chrisa Weidmana. Silva je nastupio na UFC 208 u veljači, kada je savladao Dereka Brunsona. 42-godišnjaku je to bila prva pobjeda nakon gotovo pet godina.

UFC zapravo prvi puta dolazi na pravi teritorij Narodne Republike Kine, nakon što su dva puta posjetili Makau, ali i održali na kraju podosta neuspješni kineski Ultimate Fighter. Osvajanja najvećeg europskog tržišta zapravo je jedan od glavnih dugoročnih UFC ciljeva. Kinezi su poznati kao najveći konzumenti sportskih fan shopa, odnosno najvjerniji kupci službenog “merchandisea”, pa je iz tog razloga UFC-u Kina veoma bitna. Zbog toga ne čudi što su se odlučili za Andersona Silvu, borca kojeg mnogi smatraju najboljim u povijesti. Ako šira kineska publika zna nekog borca, to bi trebao biti upravo on.

Objavu dijeli UFC (@ufc_brasil)

Objavu dijeli UFC (@ufc_brasil)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI