U Hamburgu odrađena sučeljavanja, Hadžović i Hein najnabrijaniji par na pozornici (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2018 19:43h Autor:

Nick Hein i Damir Hadzović

U Hamburgu su odrađena prva sučeljavanje pred nedjeljni UFC-ov event. Lice u lice našli su se svi sudionici glavnog programa eventa, a najnabraniji bili su sudionici borbe lake kategorije, Damir Hadžović i Nick Hein.

Kao što već vjerojatno znate, nedjeljni event predvode Mauricio “Shogun” Rua i Anthony Smith, ali event u Hamburgu svakako je prava poslastica za svakog MMA fana. Već sama sunaslovna borba između Glovera Teixeira i Coreya Andersona vrijedi puno, ali nas posebno intrigira to što se na programu nalaze čak tri regionalna borca.

Na uvodnom programu nalazi se borba Darka Stošića protiv Jeremya Kimballa, kao i ona Aleksandra Rakića protiv Justina Ledeta, ali jedan od regionalnih boraca je i na glavnom programu. To je Damir Hadžović, koji će se boriti protiv domaćeg “narednika”, Nicka Heina. Upravo oni su imali najžešće sučeljavanje na današnjem događanju. To zapravo ne treba čuditi, budući da je Hadžoviću ovo borba vrijedna ostanka u UFC-u, dok se Hein pokušava vratiti na pobjednički niz prekinut prije dva mjeseca u Čileu.

Sutra je na rasporedu vaganje, dok program svojom prvom borbom starta u nedjelju, u 16 sati i 30 minuta. Već druga borba na rasporedu ona je u kojoj će u UFC-u debitirati Darko Stošić. Ispod teskta pogledajte sučeljavanja sudionika pet borbi glavnog programa!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI