Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Brazilu odrađena prva UFC 224 sučeljavanja (VIDEO) | Fight Site

U Brazilu odrađena prva UFC 224 sučeljavanja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2018 01:05h Autor:

Belfort vs. Machida

Nakon odrađenog druženja s pripadnicima medija, sudionici i sudionice UFC 224 glavnog programa izašli su na pozornicu, gdje su odradili prva sučeljavanja prije subotnjeg eventa.

Kao i uvijek nakon ovakvih događanja, nije tu bilo previše napetosti, to se čuva za sutrašnje sučeljavanje tijekom ceremonijalnog vaganja, ali barem smo djelomično mogli vidjeti u kakvom stanju borci i borkinje dolaze pred posljednju fazu skidanja kilograma. Kažemo djelomično, jer to zahvaljujući outfitu Vitora Belforta, kod njega baš i nismo mogli vidjeti.

Sučeljeni su svi sudionici i sudionice glavnog programa, gdje je najzanimljivije bilo kod MacKenzie Dern i Amande Cooper, no prije svega zbog vrlo konfuzne situacije oko rukovanja, koja je mnoge nasmijala. Među borbama na ovog eventu baš i nema nekog antagonizma, tako da je ovo što smo vidjeli nekako bilo i za očekivati.

Uostalom, u videu možete sami pogledati kako je to izgledalo. Kao što smo rekli, napetosti nije bilo, ali to nikako ne znači kako nije bilo zanimljivo. Zbog toga smo ubacili snimke s čak dva različita izvora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI