Tyson: Ne razumijem kako Ronda za sebe ne kaže da je Boginja?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2015 14:11h Autor:

Ronda i Mike

Lendarni Mike Tyson je impresioniran UFC-ovom prvakinjom Rondom Rousey. U razgovoru za Yahoo Sports, Tyson je prokomentirao Rondin trening na kojem je prisustvovao te nije štedio komplimente na račun najuspješnijeg borca svijeta prema izboru ESPN-a za 2015. godinu.

"Ronda je prava dama, pametna je, slatka i neodoljiva. No, kada govorim o njoj kao i borkinji, Ronda je pravi ubojica. Posjeduje tu auru ubojice, znači da je spemna na sve u svakom trenutku. Kada imate takvog borca onda je meč uzbudljiv čak i prije nego što je započeo", rekao je u velikom intervjuu nekoć najdominantniji boksački teškaš svijeta.

"Sve oči su uprene samo u nju, a onda unatoč tome ostaje toliko fokusirana čitavo vrijeme. Kako to da ne počne pričati: Ja sam lijepa, ja sam najbolja, ja sam Bog. Ako se želite približiti božanstvu, prvu stvar koju morate naučiti jest kako ostati staložen. Ako si Bog, onda moraš biti staložen, a to ona radi savršeno", objašnjava Tyson i dodaje:

"Lako se umisliti, ako ste Ronda Rousey. Ona može pobijediti svakoga na svijetu. Ne znam. Možda je oličenje Boga samoga."

Tyson priznaje da je izuzetno impresioniran svime što je vidio i u mečevima i na treningu.

"Jesam li impresioniran? Da vidimo… Jesam li izuzetno impresioniran? Nevjerojatno impresioniran? Neviđeno impresioniran? Jedan od tih odgovora je ispravan. Svi su zapravo ispravni. Ova dama je neviđen borac", zaključuje legendarni boksač.

Ronda će 2. kolovoza na UFC-u 190 braniti pojas UFC prvakinje prvakinje u bantam kategoriji protiv Beth Correije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI