Tyson Fury: White mi je ponudio 2.3 milijuna dolara za meč protiv Velasqueza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2013 12:56h Autor:

Tyson Fury

"Nakon što prebijem Davida Haya, želim se boriti protiv UFC-ovog prvaka Caina Velasqueza", poručio je pomalo bahati britanski boksač Tyson Fury koji će s Hayem u ring ući 28. rujna u Manchester Areni.

Meč s Velasquezom je ipak malo neivjesniji iako je Fury već sada najavio da bi taj dvoboj bio puno veći i da bi mu više značio od onog protiv Haya.

"Meč protiv Klička se neće odmah održati jer će se on na početku izmotavati. Neće se htjeti boriti sa mnom, a ja želim nekoga tko se želi boriti. Velasquez je taj", izjavio je Fury i dodao:

"Kada prebijem Haya, izazvat ću Velasqueza. Bit ću uživo na HBO-u u SAD-u i cijela zemlja će me čuti. Želim se boriti protiv njega u kavezu. Ovo nije nikakva šala. Borit ću se protiv Velasqueza kada pobijedim Haya."

Zanimljivo i indikativno, Fury je na kraju potvrdio da mu je predsjednik UFC-a Dana White već ponudio taj dvoboj, ali i veliki iznos…

"Ako UFC-ov predsjednik Dana White može skupiti novac, taj meč će se dogoditi. Već mi je ponudio 2.3 milijuna dolara", zaključio je.

Za sada nema potvrda, ali niti demantija iz UFC-a.

Britanac Fury je neporažen u profesionalnoj boksačkoj karijeri s 21 pobjedom (15KO), dok je Velasquez samo jednom iz kavez izašao spuštene gleve. Nakon poraza od Juniora dos Santosa ovaj američko-meksički borac se vratio na najbolji mogući način osvojivši ponovno UFC-ov pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI