Tyron Woodley: Zanemarite Fergusona i privremeni pojas, Khabib se treba boriti protiv McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2018 11:14h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley kao da se namjerno želi zamjeriti fanovima koji se nadaju te UFC i dalje gledaju kao promociju gdje su sportska pravila i običaji u prvom planu. Posebno se to može zaključiti ukoliko pogledamo njegovu izjavu o situaciji u UFC-ovoj lakoj kategoriji.

Svi već znamo kako je tamo prvak Conor McGregor, koji se nije borio od studenog 2016. godine, kad je titulu osvojio. Također znamo kako je tamo Tony Ferguson vlasnik privremenog pojasa, borac koji je nastupao izuzetno redovito i koji ima svako pravo biti prvi koji će se sučeliti s McGregorom, kada se ovaj odluči vratiti. Tu je i Khabib Nurmagomedov, fantastičan neporaženi borac, ali borac koji je rijetko nastupao i koji je po svemu ispod Fergusona, ukoliko se McGregor treba boriti protiv jednog od njih dvojice. No, ne i za Tyrona Woodleya.

“Pokažimo malo respekta ovom momku, budući da ne želim da dođe ovdje i napravi mi ‘double leg’ rušenje. I sada ću reći nešto malo izvan okvira. Odjebite Tonya Fergusona, mislim kako je Khabib njega posljednjih nastupom preskočio te da treba ići direktno na Conora McGregora. Kada gledate kako netko mlati čvrstog tipa kao što je Michael Johnson i to toliko da ovaj kaže kako mu je dosta, to je jedan potpuno novi nivo”, rekao je Woodley.

Na UFC 219 radio je u FOX studiju te je odmah imao priliku prokomentirati sve što se događalo. Tako je iznio i mišljenje o Khabibovoj borbi s Edsonom Barbozom.

“Kada sam gledao tu borbu, vidio sam tip Terminatora koji je jedna potpuno drugačija individua od ostalih. Pitam se bori li se tako svaki put i sam sebi dajem potvrdan odgovor. Smatram kako mu je mjesto u Top 5 pound4pound boraca, bez pojasa. Nisam vidio puno boraca kao što je on, strašan je”, dodao je.

Woodley je dodao kako se nada da Nurmagomedov neće dolaziti u velter kategoriju dok god je on prvak. Čini se kako uistinu ima jako visoko mišljenje o Dagestancu. A mašta odmah vodi na to da bi bilo zanimljivo vidjeti na koji bi ga način Woodley pokušavao izbjegavati da se ovaj odluči na tako nešto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI