Tyron Woodley: Vraćam se već do kraja ožujka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2017 11:57h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley odradio je operaciju ramena novom tehnologijom te bi vrlo brzo trebao biti spreman za povratak treninzima, ali i borbama. To je i najavio, rekavši kako će se sigurno boriti u prvoj četvrtini iduće godine.

Woodley je za metodu operacije ramena odabrao istu onu kojom je Mirko Filipović riješio svoje probleme s koljenom. Napravljena je lakša operacija, nakon čega će mu u rame biti ubrizgana krvna plazma i matične stanice. Ta metoda za sada postiže uspjehe i mogla bi biti revolucionarna po pitanju rješavanja takvog tipa ozljeda. UFC-ov prvak je tako vrlo optimističan oko svog povratka u kavez.

“S matičnim stanicama i ovom novom tehnologijom te napretkom znanosti, mislim kako ću se boriti već u prvoj četvrtini iduće godine. Uvjeren sam kako ću moći punom snagom udarati već za dva mjeseca”, rekao je Woodley.

Glavni kandidat za protivnika mu je Rafael Dos Anjos, koji je prije tjedan dana savladao Robbiea Lawlera. Woodley je spreman boriti se protiv njega, iako i dalje ne sakriva kako mu on nije najdraža opcija. Prvak i dalje sanja o borbi protiv Georgesa St-Pierrea.

“Nisam bio previše impresioniran Dos Anjosom. Samo zbog toga što netko stalno maše i udara, a pritom pogađa rukavice i laktove, meni to nije impresivno, tu nema nikakve preciznosti. Ukoliko pogađa precizne i jake udarce, to je ono što vrijedi, to je ono što se broji. Niti kod jednog borca me nije impresionirala borilačka inteligencija. Jesam li spreman boriti se protiv Dos Anjosa? Jesam! Je li on na vrhu moje liste prioriteta? Nikako!”, rekao je Woodley.

Posljednju borbu je Woodley imao krajem srpnja, kada je savladao Demiana Maiu, po treći puta obranivši naslov UFC-ovog prvaka. Prva dva puta je to bilo protiv Stephena Thompsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI