Tyron Woodley: UFC fanovi imaju dvostruke kriterije, zašto ne kritiziraju Bispinga?

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2016 13:01h Autor:

Tyron Woodley

UFC-ov prvak velter kategorije nastavlja svoj medijski rat s fanovima, kojima nikako nije “sjeo”. Woodley je ovog puta rekao kako isti imaju dvostruke kriterije po pitanju njega i nekih drugih boraca.

Prije svega tu misli na situaciju u kojoj je Michael Bisping prozivao Georgesa St-Pierrea te to nije povuklo niti približan broj kritika kao kad je, nakon osvajanja titule prvaka, to isto napravio on.

“Znate što je smiješno? Sjećam se kako su svi imali nešto reći kad sam ja tražio borbu protiv GSP-a, a on ju je prihvatio. Bivši svjetski prvak i najbolji borac koji je ikad nastupio u oktogonu bi se borio protiv trenutnog prvaka velter kategorije i svima je to odjednom bio problem. Ali, kad je to napravio Michael Bisping, kojem svaka čast i koji bi po meni trebao dobiti nagradu za borca godine, gdje bi GSP morao ići kategoriju više, odjednom nitko nema problema s tim. Nije li to malo konfuzno i čudno? Nitko nema problema s tim, kao što nitko nema problema s tim što se borio protiv Dana Hendersona.”, rekao je T-Wood.

Nakon toga je dobio odgovor novinara kako nije problem u tome koga je prozivao nego u tome što su fanovi smatrali da se trebao boriti protiv Stephena Thompsona, što će na kraju i morati, a da ga je pokušao izbjeći uz priču kako traži borbu kojom će zaraditi.

“To je najgluplje sranje koje sam ikad čuo. Kao kada mi govore da nisam prvak dok ne obranim pojas. Pa što sam ako nisam prvak, ne razumijem. Kažu da također nisi prvak dok ne pobijediš prvaka tako da ga izdominiraš. Koliko je meni poznat, šut za tri poena vrijedi jednako ako ga otpucaš u stilu Stepha Currya ili lukom u stilu Dr. J. Ervinga. Mi smo jedini sport gdje fanovi imaju selektivna pravila kako se što treba dogoditi, kad se treba dogoditi i tko bi se trebao boriti protiv koga. Ljudima smeta kad se boriš protiv brawlera i onda se ne ideš boriti protiv njega na njegov način, pa to su nevjerojatne gluposti.”

U svakom slučaju, fanovi su došli na svoje i 12. studenog će dobiti odgovor da li je Woodley pravi prvak i to po svakom kriteriju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI