Tyron Woodley: Protiv koga da se borim? Sve sam riješio, želim po pojas u srednju kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2017 10:06h Autor:

Tyron Woodley

Nove brige Tyrona Woodleya su te da smatra kako više nema pravog izazivača u svojoj kategoriji, pa bi volio otići u srednju i postati protivnik pobjednika borbe Michaela Bispinga i Georgesa St-Pierrea.

Situacija u velteru je uistinu malo složenija nego što se to na prvu čini. Kategorija je donedavno imala nekoliko potencijalnih izazivača, no sada je situacija takva da je za Woodleya najbolja opcija revanš protiv Robbiea Lawlera. Barem dok se ne vidi što će se dogoditi s borbom Neila Magnya i Rafaela Dos Anjosa te može li Colby Covington savladati Demiana Maiu. No, Lawler je rekao da mu trenutno nije do borbi te nije sigurno kada će se on ponovno boriti. To je Woodleya navelo da u živo iznese novu ideju o svojoj idućoj borbi.

“Pokažite mi prvog izazivača u velteru. Pobijedio sam ga dva puta. Pobijedio sam i najboljeg grapplera u diviziji. Protiv koga da se iduće borim? Pokažite mi pravog prvog izazivača. On ne postoji! Pošto ga nema, mogao bih otići u srednju kategoriju i pokazati Bispingu ili St-Pierreu kako stvari stoje. No, ta dvojica se također ne bi htjeli boriti protiv mene”, otvoreno je izjavio UFC-ov prvak velter kategorije.

Woodley je trenutno bez iduće borbe, a pretpostavlja se kako po tom pitanju UFC pregovara s Lawlerom. Ukoliko ne dođu do dogovora s njim, Woodley bi se mogao naći na malom čekanju dok se ne rasplete situacija. Što se tiče srednje, teško je tako nešto očekivati, jer idući na redu bi u svakom slučaju trebao biti Robert Whittaker. No, opet, s UFC-om se nikada ne zna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI