Tyron Woodley: Povraća mi se od Stephena Thompsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2017 12:49h Autor:

Woodley vs. Thompson

Nakon što je dogovorena borba Tyrona Woodleya i Stephena Thompsona za UFC 209, samo su se pojačala međusobna medijska prepucavanja, koja traju već nekoliko tjedana. Woodley je ovog puta bio možda i najžešći do sada.

Woodley nije skrivao činjenicu kako mu revanš protiv Stephena Thompsona nije na vrhu liste prioriteta za iduću borbu, no budući da je prošla završila bez pobjednika, očekivalo se kako će vrlo brzo morati ponoviti dvoboj. No, prokomentirao je Thompsonovo ponašanje u danima prije nego je revanš potvrđen.

“Meni je Stephen Thompson smiješan. Bio je tako bijesan kada mi je UFC ponudio borbu protiv Nicka Diaza, a to ne razumijem. Kako možeš biti nezadovoljan kada je Nick Diaz legenda? On je stvorio put za sve nas, za borbe kao što smo on i ja. Nije mi to jasno. Njegove reakcije na neke stvari mi stvaraju gorak okus, čak bih rekao da mi se povraća od toga”, rekao je Woodley.

Nakon toga se okrenuo na borbu koju su odradili na UFC 205 te onu koja slijedi na UFC 209 početkom ožujka. Nakon što su se susreli na istočnoj obali u New Yorku, sada odlaze na zapadnu, u prijestolnicu MMA-a, Las Vegas.

“Imao je svoju priliku dokazati svijetu da je najbolji velteraš svijeta i to je imao priliku kroz pet rundi. I nije uspio u tome. Mogu se i ja vratiti i reći napravio sam određene stvari i krenuti ih nabrajati. Mogao sam ga srušiti svaku rundu da sam htio. Da sam to napravio dobio bih čisto odlukom jer bih dominirao svaku rundu. No, ne namjeravam imati izlike kakve on ima. Vratit ću se i ovog puta ću napraviti više i dokazati kako on ne posjeduje mentalitet prvaka.”

UFC 209 na rasporedu je 4. ožujka, a osim ove borbe, vrlo je intrigantna i ona sunaslovna, između Khabiba Nurmagomedova i Tonya Fergusona. Na istom cardu nastupa i hrvatski borac Igor Pokrajac, koji se bori protiv Eda Hermana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI