Tyron Woodley: Potpisao bih ugovor za borbu s McGregorom iste sekunde, ali mislim da to nije dobra ideja za njega

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2016 16:28h Autor:

Conor McGregor & Tyron Woodley

Nakon što je osvojio svoj drugi UFC naslov nokutiravši prvaka lake kategorije Eddieja Alvareza na UFC-u 205, Conor McGregor je u oktogonu tražio da mu se donese njegov drugi pojas. UFC je situaciju riješio posudivši pojas velter prvaka Tyrona Woodleyja koji je nastupio u borbi prije njega.

Kad su mu na press konferenciji spomenuli da je posudio pojas velter prvaka McGregor je rekao da je to možda “znak onoga što dolazi”, odnosno da će se Irac boriti i za pojas u velteru, no Woodley smatra da to nije dobra ideja.

“Ne znam želi li se gospodin McGregor boriti i za treći pojas. Činilo se kao da je nešto brbljao u backstageu. Ne znam, vidjet ćemo”, rekao je Woodley na svojoj pressici nakon što je u neriješenom meču sa Stephenom Thompsonom zadržao naslov prvaka.

Woodleyju ne bi bio problem boriti se s McGregorom, ali smatra da pobjeda nad manjim borcem ne bi puno značila za njegovu karijeru.

“Da budem sasvim iskren, Conor McGregor je tip koji se cijeli život borio na 66 kilograma. Ja nisam imao 66 kila još od drugog razreda srednje škole. Siguran sam sto posto da ga nitko nije pogodio udarcima kakvima bih ga ja pogodio. Mislim da Conor jednostavno ne razumije pritisak i snagu koji ja mogu proizvesti, i sve različite napade. Tako da mislim da je to dobro za medije, ali generalno, ne vidim što ja mogu dobiti u toj situaciji. Ako ga pobijedim svi će reći da sam trebao pobijediti- on je bivši borac perolake kategorije. Ako izgubim, očito svi znamo što onda slijedi.”

No borba s najvećom UFC-ovom zvijezdom bilo kojem borcu osigurava honorar života( samo pitajte Natea Diaza). I zato je Woodley spreman poptisati ugovor bez razmišljanja.

“Ako se želi boriti, možemo potpisati ugovor odmah sada. Ja sam za borbu. Jednostavno mislim da borba sa monom nije dobra ideja za njega.”

McGregor je ove godine odradio dvije borbe u velteru s Nateom Diazom, no za razliku od Woodleyja, Diaz je zapravo borac lake kategorije. U svakom slučaju, prije nego što se potencijalno obračuna sa “svemoćnim” Ircem, “The Chosen One” će morati revanširati s Thompsonom budući da je njihova borba završila bez pobijednika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI