Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tyron Woodley otkrio svoju listu poželjnih protivnika | Fight Site

Tyron Woodley otkrio svoju listu poželjnih protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2017 11:18h Autor:

Tyron Woodley

UFC-ov prvak velter kategorije iznio je listu boraca protiv kojih bi iduće želio braniti titulu, a nije sakrivao činjenicu da mu je financijska pozadina istih na prvom mjestu.

Woodley je svoj posljednjih nastup odradio na UFC 205, gdje je njegova borba protiv Stephena Thompsona završila bez pobjednika. Iako bi to vjerojatno trebalo značiti da je revanš idući, još ništa nije sigurno.

“Imam listu boraca protiv kojih bih sigurno bile dobre borbe. Ukoliko se Conor želi boriti, mislim da je to sjajna borba za mene. Kao što ste vidjeli, bio sam dobar protiv Stephena Thompsona, jednako bih tako dobar bio i protiv braće Diaz ili Michaela Bispinga. Ja sam dobar protivnik za sve te borce”, izjavio je Woodley o tome kako sebe vidi u trenutnoj situaciji.

Ipak, na vrhu ljestvice izazivača su Demian Maia i Stephen Thompson, koje nikako ne smije zaboravio. On je toga svjestan:

“Nisam zaboravio na sirotog starog Demiana Maiu. Kada gledam iz fokusa prvog izazivača, svakako da bi iduća borba trebala biti revanš protiv Thompsona ili Demian Maia. No isto tako nemam namjeru gledati kako se oko mene događaju sjajne borbe velike financijske pozadine, a da ja nisam dio njih. Nije mi problem priznati da su borbe protiv Thompsona i Maie na samom dnu moje liste želja. GSP bi sigurno bio prvi izbor, a odmah nakon njega Conor McGregor. Nakon toga bi vjerojatno bili Nick Diaz, pa Michael Bisping i tek onda gore navedena dvojica.”

Iako to ne zvuči sportski, moramo priznati da razumijemo Woodleya. Ipak su borci u ovom sportu prije svega da zarade što više mogu, a Woodley je kao prvak na dodatnim honorarima i još većoj prilici uzeti novce kojima bi osigurao svoju mnogobrojnu obitelj. Ne možemo reći da mu zamjeramo na takvom razmišljanju, iako bi vjerojatno svi mi prvo voljeli vidjeti revanš protiv Thompsona, pa onda duel protiv majstora Maia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI