Tyron Woodley: Ne želim Gastelumovih 30%, znam koliko pripremni kampovi koštaju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2015 10:29h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley je, nakon pobjede nad Kelvinom Gastelum, napravio do sada neviđenu gestu. Javno je odbio postotak novca koji bi trebao dobiti od Gastelumovog honorara, rekavši kako je svjestan koliko to znači mladom borcu.

Odmah nakon borbe, u kojoj su mu suci dodijelili pobjedu nad Kelvinom Gastelumom, Tyron Woodley je u kavezu porazgovarao s Joeom Roganom. Njega je, a i većinu publike, zanimalo kako je na njega djelovala činjenica da mu je protivnik pao vagu za čak četiri kilograma.

"Prvo sam bio izuzetno frustriran, no ovo je mlad momak, nije samo on kriv. Krivi su i njegovi treneri, njegov tim te stil života. Ja nisam netko tko bi tu trebao suditi, izgubio je borbu, pao je vagu i to mu je dovoljna kaznu", rekao je Woodley, a onda dodao još nešto:

"Što god ovom momku komisija oduzme, ja to ne želim. Znam koliko košta trenign kamp, sjećam se kad sam i ja sjedio za stolom i plakao jer nisam imao za platiti račune. Ne mogu si dozvoliti da mu išta oduzmem. On je sjajan momak, veliki talent i želim mu sve najbolje u budućnosti."

Woodleyu je ovo druga pobjeda u nizu, nakon što je sredinom prošle godine poražen od Rorya MacDonalda. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI