Tyron Woodley: Ne brini Colby, protiv tebe ću se boriti već u lipnju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2019 19:24h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley razumije ljutnju Colbya Covingtona, koji se može pomiriti s time što je preskočen na redoslijedu izazivača UFC-ove velter kategorije, no obećao mu je kako neće morati dugo čekati svoju priliku. Woodley namjerava savladati Kamarua Usmana i boriti se već u mjesecu lipnju.

Nakon cijele drame u UFC-ovoj velter kategoriji, napokon je poznato kako će Tyron Woodley na UFC 235 eventu braniti naslov prvaka protiv Kamarua Usmana. Na taj način je preskočen Colby Covington, koji je zapravo bio Woodleyev prvi izbor za protivnika. Ipak, prvak je prihvatio situaciju kakva je, no isto tako je poručio Colbyu da neće morati dugo čekati svoju priliku.

“Meni je jasno kako ću se s vremenom morati boriti protiv svih tih momaka. Činjenica je da svijet želi vidjeti kako ušutkavam Colbya Covingtona, no čini se da on pokušava birati borbe i datume, no to ne može budući da nije prvak. Tako da ću se ja boriti protiv Kamarua Usmana, a onda ćemo vidjeti što će uslijediti nakon toga. Sigurno ću se boriti protiv Colbya i nadam se kako će to biti vrlo brzo nakon te borbe”, rekao je Woodley u razgovoru za TMZ, a onda je dodao kada bi se mogao dogoditi njegov idući nastup.

“Vjerujem da ću se vratiti u lipnju. Vidim da planiraju program u Chicagu, a ja sam čovjek sa srednjeg zapada. Treniram u Milwaukeeu, što je samo sat i pol od Chicaga. Isto tako, imam jake korijene iz tog kraja i bilo bi jako dobro predvodi taj event”, rekao je Woodley, koji smatra da će mu Usman biti lagan posao, iz kojeg će se izvući bez ikakvih ozljeda te će se odmah moći vratiti u dvoranu i pripremati za idući izazov.

Ipak, Woodley mora ozbiljno priči izazovu koji ga čeka 2. ožujka. Po mnogima mu je Kamaru Usman još teži protivnik nego što bi to bio Covington. Uostalom, Covington je u UFC karijeri već osjetio poraz, dok Usman nije izgubio niti rundu. Tako da, Woodley ispred sebe ima jako tešku misiju. Ukoliko ju odradi na način kakav očekuje, vjerujem da nitko neće imati ništa protiv toga da se samo tri mjeseca kasnije bori protiv Covingtona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI