Tyron Woodley: Moj idući protivnik je pobjednik borbe Bispinga i GSP-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2017 20:45h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley izrekao je vrlo zanimljivu izjavu povodom svoje iduće borbe. Rekao je kako će to biti pobjednik borbe Michaela Bispinga i Georgesa St-Pierra, odnosno da slijedi njegov odlazak u srednju kategoriju i napad na titulu.

Woodley je bio pozvan da analizira ovotjedni UFC 217, a onda je otkrio zašto će s posebnom pažnjom pratiti glavnu borbu eventa, onu između Georgesa St-Pierrea i Michaela Bispinga. Otkrio je kako misli da će upravo prvak srednje kategorije biti njegov idući protivnik, unatoč tome što kategorija ima privremenog prvaka Roberta Whittakera, koji bi se po pravilu idući trebao boriti protiv prvaka.

“Mislim kako će moj idući protivnik biti pobjednik borbe Bispinga i St-Pierrea. To je moja iduća borba. Vidjeti ćete me gdje odlazim u višu kategoriju i napadam titulu protiv Bispinga ili GSP-a. Kada pogledaš ranking moje kategorije, pobijedio sam prva tri borca, a pobijedio sam i petog. Ljudi imaju kratkotrajno pamćenje oko toga što sam postigao, kao i u moje sposobnosti završavanja borbi. Imam 11 pobjeda prekidom, od toga devet u prvoj rundi”, rekao je Woodley.

U posljednje vrijeme je došao u još veću nemilost fanovi, budući da je svoje ovogodišnje dvije obrane titule odradio izuzetno kalkulantski, odnosno njegove borbe protiv nisu baš ponudile previše akcije. On i za to ima opravdanje.

“Ponekada kada se boriš protiv prvih izazivača, što zapravo radi jako malo boraca, boriš se protiv Stephena Thompsona, Demiana Maie i takvih boraca, gdje borba ne može biti atraktivna. Takve se utakmice nekada dobivaju pogotkom u posljednjoj četvrtini. Ponekad je u pitanju rad kroz cijelu borbu, a ponekada posljednja slamka. Nekada možeš pobijediti borbu udarcem u prvoj rundi, nekada možeš gubiti, pa ju preokrenuti, a nekada moraš biti strpljiv. Ovo je kao kuglanje, nije sve u jednom udarcu, moraš znati uhvatiti protivnike u pravom trenutku.”

Woodley je najavio kako će njegova iduća borba doći tek početkom iduće godine, a podosta je negativno reagirao na potencijalno uvođenje privremenog pojasa u njegovoj kategoriji. No, ukoliko uistinu ode u srednju kategoriju, to će postati realnost. Što se tiče kategorije, Dana White je najavio kako je pobjednik borbe Robbiea Lawler i Rafaela Dos Anjosa idući Woodleyev protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI