Tyron Woodley ljut na GSP-a: On je sramota za MMA!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2017 15:47h Autor:

Tyron Woodley

Sve se čini kako se Tyronu Woodleyu neće ispuniti želja da se bori protiv Georgesa St-Pierrea, a njega to sve više frustrira. Tako je ponašanje Kanađanina prozvao sramotnim.

Woodley je jedan od aktivnijih UFC prvaka i prvak koji je do sada imao tri obrane, svaki puta protiv prvog izazivača. No, cijelo to vrijeme on otvoreno proziva borce za koje zna da bi njegovoj borbi donijeli veću prodaju, s time automatski i veći honorar za njega. Povratak Georgesa St-Pierre mu je probudio nadu da bi do takve borbe mogao doći, no čini se da GSP za to nije zainteresiran.

“Georges St-Pierre se odbija boriti protiv mene, mislim kako je to sramota za ovaj sport”, rekao je Woodley o St-Pierreu, dodavši kako ga i dalje cijeni kao borca, ali da smatra kako nije u redu ono kako se ponaša. Prozvao ga je za nedostatak iskrenosti, odnosno da je njegov povratak u UFC zapravo proračunata stvar.

“Potpuno je u redu da se Georges vrati i onda bori u superfight borbama i borbama za dobre novce, mislim kako to zaslužuje i nema tu nikakvog srama. No, problem je što on nije iskren oko toga, odnosno oko svojih namjera. Kaže kako nije tu da nastupa u srednjoj kategoriji, kaže kako nije tu da se penje nazad na vrh velter kategorije. Znate zašto je on tu? On je tu  namjerom da se bori protiv Conora McGregora, možda Andersona Silve. Želi neku borbu koja će mu donijeti puno novca, a onda će konačno otići”, iznio je svoje mišljenje o tome zašto se GSP vratio.

UFC se nada kako bi Georgesa mogao upariti s Robertom Whittakerom na UFC 221 eventu u Australiji. Ipak, od strane GSP-a i njegovog tima još nema nikakvih komentara o zainteresiranosti za tu borbu. Što se tiče Woodleya, on je u treningu za UFC 219, koji se održava 30. prosinca i nada se kako će se UFC uspjeti dogovoriti s Nateom Diazom za nastup na tom eventu. No, to je trenutno vrlo daleko od realne opcije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI