Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tyron Woodley idući napada pojas u velteru, Johnny Hendricks od sada u srednjoj kategoriji | Fight Site

Tyron Woodley idući napada pojas u velteru, Johnny Hendricks od sada u srednjoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2015 21:17h Autor:

Tyron Woodley

Nakon što se borba Johnny Hendricks i Tyrona Woodleya neće održati, UFC je donio dvije važne odluke. Woodley je automatski promoviran u idućeg izazivača u velter kategoriji, dok će Hendricksu vjerojatno biti postavljen ultimatum prelaska u srednju kategoriju.

Dana White je bio izuzetno ljut nakon što je s UFC 192 programa otpala sunaslovna borba sutrašnjeg eventa. Sve se to dogodilo zbog još jednih problema Johnnya Hendricksa sa skidanjem kilograma te se on doveo u zdravstveno stanje koje mu ne dozvoljava nastup u ovoj borbi.

Sve je to rezultiralo odlukom da Tyron Woodley automatski postaje idući izazivač u velter kategoriji te da se neće s nikim boriti sve do borbe za naslov. Neki mediji su prenijeli to kao izjavu Dane Whitea, a na kraju je to sam potvrdio i Woodley, objavom statusa na svom Twitter profilu.

Što se tiče Hendricksa, prema informacijama koje je dobio poznati novinar Kevin Iole, UFC ozbiljno razmatra opciju njegovog daljnjeg nastupanja u srednjoj kategoriji. Hendricksu se to vjerojatno neće svidjeti, pošto je sa 176 cm visine među nižim borcima i u velteru, no zbog ponovljenih problema sa skidanjem kilograma, možda ne budu imali druge opcije. 

Inače, u javnost su izašle i neke informacije o stanju Hendricksove težine proteklih dana. Prvo se pojavila informacija kako je u utorak imao oko deset kilograma viška. Prema informacijama koje je dobio Ariel Helwani, Hendricks je jučer bio na 83 kilograma, što bi značilo šest kilograma više od granice veltera i to je težina koju borci većinom lako skidaju u posljednjem danu prije vaganja. No, Hendricksu su se, kao posljedica cijelog procesa, pojavili zdravstveni problemi te nije u stanju nastupiti u sutrašnjoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI