Tyron Woodley: Boriti ću se protiv Usmana, ali dajte mi da prvo riješim ono drugo smeće

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2018 11:40h Autor:

Tyron Woodley

Pitanje idućeg protivnika Tyrona Woodleya, odnosno idućeg izazivača UFC-ove velter kategorije, u posljednje je vrijeme vrlo aktivno i otvoreno. Sada smo dobili priliku čuti mišljenje prvaka te kako bi on zapravo volio da se sve oko toga odvije.

Jasno je kako za Woodleya trenutno postoje dvije moguće opcije. Prva je Colby Covington, nominalno prvi izazivač i borac koji je već držao privremenu titulu. I bilo je to tako sve dok Kamaru Usman nije odradio impresivan nastup protiv Rafaela Dos Anjosa, nakon čega je UFC prepoznao kako fanovi upravo njega žele vidjeti protiv Woodleya.

“Da vam budem iskren, želim prebiti Colbya. Dosta je bilo građenja tog tipa. Dozvolili su mu da iritira cijeli univerzum svojim sranjem”, rekao je Woodley za TMZ-ev “The Hollywood Beatdown”, nastavivši: “On je smeće, a i mislim kako postoji više načina za dobro prodati ovu borbu. Kako mi UFC neće dozvoliti da se borim protiv nekoga kao što je McGregor niti su mi ikada dozvolili da odem napasti pojas u višu kategoriju, to je to što želim.”

Woodley je već ranije bio vrlo glasan po pitanju traženje borbi koje bi mu mogle donijeti veliku zaradu. U prvom planu to su bili Georges St-Pierre i Nick Diaz, no sada je jasno kako ta dvojica nisu realan izbor protivnika. Zbog toga Woodley mora na sve sada gledati malo drugačije.

“Ukoliko mi spomenute borbe nisu opcija, onda ću sigurno završiti u borbi protiv Usmana. No, dajte mi da se prvo borim protiv Colbya Covingtona, dajte mi da brzinski riješim tog tipa, odnosno da mu razbijem guzicu”, završio je Woodley iznošenje svojih želja.

Čini se kako bi se Woodley mogao vratiti za UFC 235 event, koji se održava početkom ožujka i za koji promocija već sada slaže vrlo zanimljivu priču. No, i dalje im nedostaje glavna borba, a čini se kako bi upravo ona za velter titulu mogla biti ta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI