Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Twitter rat – Rockhold Whiteu: Pazi što blebećeš! White odgovara: Drži se manekenstva! | Fight Site

Twitter rat – Rockhold Whiteu: Pazi što blebećeš! White odgovara: Drži se manekenstva!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2017 09:29h Autor:

Luke Rockhold

Dana White i njegov bivši prvak u srednjoj kategoriji Luke Rockhold su zaratili preko društvenih mreža. Povod je bio intervju u kojem je Rockhold kritizirao UFC i politiku koju provode u njegovoj kategoriji, ali i općenito u čitavoj organizaciji.

Takvo javno prozivanje je očito zasmetalo Danu Whitea koji mu je na UFC-u 211 govoreći pred medijima odbrusio:

“Svi nešto pričaju tko što zaslužuje. Nitko ništa ne zaslužuje. Ovdje se sve mora zaraditi. Evo sada Rockhold diže glas i viče ‘ja zaslužujem’. Ti si upravo nokautiran u prvoj rundi. Ti ništa ne zaslužuješ. Moraš se vratiti i zaraditi to.”

Nije trebalo dugo čekati da često bahati Rockhold ode korak dalje i svom šefu poruči između redova “da začepi usta”.

“Nikada nisam rekao da ja zaslužujem šansu za titulu. Rekao sam da mi svi u srednjoj kategoriji zaslužujemo nekakvo poštenje. Zaslužujem nešto za što se borimo. Dana, je rekao ‘da u ovoj kompaniji moraš sve zaraditi’. Reci mi Dana, kako je GSP zaradio izazivačku poziciju? I zato malo razmisli prije nego što blebećeš gluposti”, napisao je u utorak Rockhold na svom službenom Twitteru.

White, koji se inače ne raspravlja često s borcima preko društvenih mreža, ovaj put nije izdržao…

“Luke, nikada gotovo ne odgovaram na ovakve stvari, ali GSP nije nikada izgubio svoju titulu. Bisping, GSP i fanovi su htjeli ovaj meč. Drži se borbi i manekenstva, a matchmaking ostavi nama”, žestoko je odgovorio White preko Twittera.

MMA zajednica čeka rasplet situacije…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI