Tužni prizor slomljenog Alda u svlačionici nakon poraza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2015 18:40h Autor:

Screenshot

Nakon deset godina vladavine pero kategorijom, Jose Aldo Junior izgubio je svoje carstvo na najgori mogući način. Bivši prvak nije stigao pokazati ništa u 13 sekundi koliko je trajala najveća borba za naslov u povijesti pero kategorije.

Aldo je sinoć doživio poraz, osjećaj koji nije iskusio još od 2005. No nije drugi poraz ono što ovu situaciju čini tragičnom, nije čak ni gubitak same titule, već način na koji se sve odvilo. Conor McGregor je mjesecima prije borbe psihički slomio prvaka. Nije mu pokazivao nikakvo poštovanje, provocirao ga je, krao mu pojas na pressici, vrijeđao ga, govorio mu da će ga ubiti i onda je upravo to i napravio.

Jose Aldo je sinoć pri ulasku u kavez izgledao kao izmučeni zarobljenik kojeg se vodi na streljanje, a ne kao dominantni prvak koji branu naslov. Uz sve to, Irac ga je zaustavio prvim udarcem i u potpunosti ga deklasirao pred cijelim svijetom.

Aldov duh nije slomljen i on se planira vratiti, ali možemo samo zamišljati koliko je bivšeg prvaka ovakav rasplet situacije pogodio. Na snimkama s kamere postavljene u Aldovoj svlačionici možete vidjeti kako je izgledao nesretni “prvak” u ovim teškim trenutcima.

Snimka shrvanog Alda počinje nakon 1 sat i 40 minuta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI