Tuivasa oduševio pa se naljutio: Gdje je mojih 50.000 dolara? Sad moram ići kući plakati umjesto da slavim!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2018 15:50h Autor:

Tai Tuivasa

Nova teškaška mašinerija zove se Tai Tuivasa, ima 24 godine i dolazi iz Australije. Osim toga, brutalan je borac koji je sve protivnike do sada nokautirao u prvoj rundi pa tako i svoja oba UFC protivnika. No, ljut je što za jučerašnji nastup nije dobio 50.o00 dolara bonusa.

Tuivasa je mlad borac, posebno za jednog teškaša, no već neko vrijeme su iz Australije dolazile sjajne informacije o tom momku. Kad je napokon stigao u UFC, oduševio je. I to ne samo pobjedama, nego zrelošću načina borbe te time kakvu posjeduju brzinu i tehniku na svoju konstituciju. Zapravo, kada pobjeđuje sve izgleda tako lako.

“Kidam se na treningu svaki dan i nikako nije lako. Koliko sam puta plakao, ali tjerao sam dalje. Treneri se deru na mene i sve što ide kraj toga, ali na kraju to pomaže jer ih cijenim. Na kraju je to jako loše po osobu koja se nađe preko puta mene. Ukratko, teško i naporno treniram da bi u kavezu to sve izgledalo lako”, rekao je Tai u razgovoru s Megan Olivi odmah nakon borbe.

Nakon toga je otišao na press konferenciju, a u međuvremenu je saznao kako je ostao bez 50.000 dolara bonusa za najbolju izvedbu, za koje je bio siguran da će mu pripasti.

“Što još moram učiniti, ne razumijem! Iznenađen sam koliko Asker može primiti udaraca, čvrst momak. Ali, još više sam iznenađen time gdje je mojih 50.000 dolara. Pobijedio sam, a sada moram ići kući plakati jer nisam dobio što sam zaslužio”, rekao je te nastavio na gotovo sva pitanja do kraja pressice odgovarati uz aluzije na tih 50.000 dolara.

Tako je došlo pitanje što misli kakav je ostavio dojam na čelnike UFC-a i na fanove, a odgovor je bio jasan:

“Mislim da sam ostavio dojam vrijedan barem 50.000 dolara.”

Bez spomena bonusa nije moglo niti kod pitanja koga vidi kao idućeg protivnika, odnosno ima li nekoga za prozvati.

“Svi ćemo mi s vremenom naletjeti jedni na druge. Meni je bitno samo da se nastavim boriti i zarađivati, kad već danas nisam uspio.”

Čak i nakon što više nitko nije imao pitanja, Tai je morao završiti u stilu kako je i počeo.

“Ima li ovdje netko tko će mi dati mojih 50.000 dolara?”

Ukoliko se nastavi ovako boriti, mogao bi doći do statusa zvijezde i do puno većih honorara. Onda mu niti tih 50.000 dolara neće predstavljati koliko mu predstavljaju sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI