TUF pobjednici Warlley Alves i Kamaru Usman potvrđeni za Fight Night u Brazilu

UFC 05.10.2016 18:07h Autor:

Alves vs. Usman

Za UFC Fight Night 100, koji se održava idućeg mjeseca u Brazilu, potvrđena je borba dva uistinu velika talenta velter kategorije. Sučeliti će se Warlley Alves i Kamaru Usman.

Riječ je o dva pobjednika Ultimate Fightera. Alves je slavio u trećoj sezoni brazilskog izdanja showa, kad je bio dio tima Chaela Sonnena, koji je za svog pulena izjavio kako ima potencijal postati UFC prvak u vrlo kratkom vremenu. Tako je i krenuo, ostvario je četiri pobjede gdje svakako vrijedi spomenuti onu ekspresnim prekidom protiv Colbya Covingtona, no u posljednjoj je borbi iznenađen od Bryana Barberene, borca koji je već prije njega iznenadio Sagea Northcutta.

Usman je bio sudionik 21. sezone Ultimate Fightera, kao dio tima dvorane u kojoj trenira, Blackzilliansa. Tamo je oduševio već u prvoj borbi, pobjedom nad Michaelom Gravesom, da bi nakon showa bio nominiran predstaviti svoj tim u finalu. Tamo je došao do pobjede nad Hayderom Hassanom iz American Top Teama, a na tu pobjedu je povezao još dva UFC trijumfa.

UFC Fight Night 100 održava se 19. studenog u Brazilu, a predvode ga Antonio Rogerio Nogueira i Ryan Bader.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI