TUF Brazil: Sonnen u svom stilu, Wand umalo napustio snimanje na samom početku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2014 17:21h Autor:

Hortencia i Chael Sonnen

Iako su emitirane tek tri 45-minutne epizode treće sezone Ultimate Fighter Brazila, gledatelji su već mogli vidjeti zašto će ova sezona vjerojatno biti jedna od najzanimljivijih i najgledanijih. Chael Sonnen i dalje se ponaša u svom stilu, dok Wanderlei Silva jednostavno "kipi" iznutra, no svojim ponašanjem apsolutno "tjera vodu na Sonnenov mlin".

Dok se istovremeno emitira sezona Ultimate Fighter Nationsa, gdje su treneri Patrick Cote i Kyle Noke u drugom planu, bez gotovo imalo rivaliteta, ona brazilska, koja je tek krenula, vjerojatno će višestruko nadoknaditi taj nedostatak. Chael Sonnen i Wanderlei Silva garantiraju show, koji se za sada svodi na Sonnenova podbadanja na koja Wanderlei za sada potpuno nasjeda.

Tako je Wanderlei napravio velike probleme za produkciju cijelog showa kada je, u trenutno kada se trebalo birati borce za timove, izjavio kako ne želi nastaviti snimanje dok se Sonnen ne ispriča za svoje izjave o Brazilu. Sonnen je to odbio, uz obrazloženje kako su mu te izjave naplaćene u borbi protiv Andersona Silva, no Spiderovom imenjaku to nije bilo dovoljno.

Na kraju su morali reagirati ljudi iz produkcije, brzo se kontaktiralo i samog Danu Whitea, a sve je rezultiralo time da se Wanderlei vratio, uz izjavu kako ostaje zbog boraca i da oni ne bi ispaštali zbog toga.

No, tek što se situacija primirila, Sonnen je, nakon jednog Wandovog obraćanja borcima, rekao: "Prestani zvati ovaj show Ultimate Fighter, zovi ga Wanderlei Show, kao što smatraš da je", što je ponovno razljutilo Brazilca te je došlo i do lakšeg naguravanja.

Za sve to i puno više vam ipak preporučujemo da pogledate dosadašnje tri epizode, jer osim rivaliteta dva trenera, u kući se nalazi 16 izuzetno talentiranih boraca, a ova sezona ima i neka iznenađenja, koja bi se trebala svidjeti muškim gledaljima.

A scene iz ove posljednje epizode, uz nove Sonnenova i Wandove komentare, pogledajte u ovom video prilogu koji nam donosi uvijek predivna Paula Sack.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI