Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
TUF 27 natjecatelj tvrdi da se Miočićev tim nedovoljno priprema: “Oni idu na kuglanje dok se mi trgamo u dvorani, Stipe je previše opušten kao trener” | Fight Site

TUF 27 natjecatelj tvrdi da se Miočićev tim nedovoljno priprema: “Oni idu na kuglanje dok se mi trgamo u dvorani, Stipe je previše opušten kao trener”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.05.2018 17:39h Autor:

Krause, Miočić, Velasquez i Cormier

Tim Stipe Miočića u aktualnoj sezoni The Ultimate Fighter reality showa zasad nije ostvario dobre rezultate, a jedan borac iz suparničke ekipe sumnja da je razlog tome nedostatak priprema. 

Nakon pet emitiranih epizoda TUF-a 27 tim Daniela Cormiera trenutno vodi 4-1. Njihov borac Bryce Mitchell u razgovoru za MMA Junkie otkrio je da su Miočićevi borci tijekom snimanja sezone premalo trenirali.

“Njihov tim je imao barem dva ili tri slobodna dana tjedno. Išli bi na kuglanje, voziti go- kart ili raditi neko drugo sranje dok smo mi bili u dvorani i radili dva treninga dnevno.”

S druge strane, Team Cormier je neprestano radio u dvorani i slušao stroge upute svojih trenera. Mitchell vtrdi da su zato bili i bolje pripremljeni od svojih protivnika.

“Kažem vam, mi smo jebeno trenirali, čovječe. Cormier nam nije dao odmora. Stalno smo samo trenirali i trgali se u dvorani. Mislim da nam je to pomoglo u borbama jer smo definitivno imali bolju kondiciju od suparničkog tima. Nema šanse da netko iz njihovog tima imao bolju kondiciju. Nema šanse, trenirali smo jače od njih.”

“Ne znam trenirali li Stipe drugačije kada se pripremaza svoje borbe, ali po onome što sam čuo, on je bio dosta opušten kao trener. Puštao je svima da rade što hoće dok je Cormier nama govorio što moramo raditi.”

TUF 27- rezultati do sada:

Team Cormier

Lightweights
Thai Clark
Joe Giannetti
Luis Pena
Richie Smullen

Featherweights
Tyler Diamond
Brad Katona
Bryce Mitchell
Ricky Steele

Team Miočić

Lightweights
John Gunther
Jose Martinez
Mike Trizano
Allan Zuniga

Featherweights
Jay Cucciniello
Suman Mokhtarian
Dulani Perry
Kyler Phillips

Prolaze u 2. kolo: Giannetti, Katona, Pena (povukao se zbog ozljede), Mitchell, Trizano

Eliminirani: Gunther, Phillips, Martinez, Cucciniello, Clark

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI