Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tu su rendgenske snimke koje pokazuju da je Aldu rebro zaista puknuto! | Fight Site

Tu su rendgenske snimke koje pokazuju da je Aldu rebro zaista puknuto!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2015 09:53h Autor:

Photo: Twitter

UFC-ov prvak Jose Aldo se oglasio priopćenjem povodom otkazivanja meča protiv Conora McGregora na UFC-u 189 u Las Vegasu. Osim izjave, Brazilac je javnosti priložio i rendgenske slike slomljenog rebra. Prema njima, čak i ako ste laik zaista možete zaključiti da je rebro slomljeno.

Nadalje, uz slike je Aldo dodao i mišljenje Dr. Davida J. Chaoa kako bi proanalizirao nalaze.

"Aldo definitivno ima frakturu rebra. Ovdje su prave snimke. Bijela linija koju možete vidjete je puknuće. Tražili su me iskrenu dijagnozu te su rekli da žele da javno kažem kako stvari zaista stoje."

"Slomljeno je T10 rebro i s tom ozljedom se jako teško boriti u MMA meču. S obzirom da su u ovom sportu, kao i boksu, zabranjeni razni lijekovi protiv bolova, on bi se morao boriti s velikim bolovima ili je mogao odustati", zaključo je liječnik.

Pitanje je koje se nameće, kako su onda američki doktori zaključili da je rebro u redu i prema kojim su oni snimkama donosili svoje zaključke? U svakom slučaju radi se o "mutnoj" situaciji koja definitivno ne ide nikome u korist. A pogotovo ne UFC-u koji i na ovaj način gubi dignitet…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI