“Tu sam kako bih odradio prljav posao i samo zato me White hvali po medijima”

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2018 19:21h Autor:

Dana White

Puno su teških riječ posljednjih godina razmijenili Ben Askren (18-0-1 n/c) i Dana White, no unatoč tome ovaj je sjajni hrvač konačno dospio u UFC-ove redove.

Askren će u Octagonu debitirati 2. ožujka na UFC 235 priredbi gdje će mu protivnik biti Robbie Lawler, bivši prvak koji je jedini prihvatio njegove brojne prozivke.

Jednom kada se pročulo da se priključuje najjačoj MMA promociji, “Funky” je počeo prozivati sve visoko rangirane velteraše, a to se oči svidjelo njegovom novom predsjedniku koji ga je odjednom počeo hvaliti po medijima.

Ipak, teško će nekoliko lijepih riječi zauvijek zakopati ratnu sjekiru.

“Kada se dvije osobe ne slažu onda je najbolje sjesti i porazgovarati. Samo tako možete steći neko međusobno poštovanje. Nas dvojica to još uvijek nismo učinili. On je govorio neke lijepe stvari po medijima, ali to je samo zato što sam se dobrovoljno javio odraditi prljav posao. Pristao sam biti glavna borba priredbe (još dok su bili na UFC 233 eventu, op.a.), no Robbie je to odbio. Javio sam se da želim borbu protiv ‘Martyja iz Nebraske’ (Kamaru Usman, op.a.), no i on je rekao ‘NE’. Zatim sam htio meč protiv glupog Colbyja Covingtona…”, započeo je Askren pa nastavio o promjeni Whiteovog pristupa:

“On jednostavno vidi vrijednost u onome što činim i sada je dobar prema meni. No, sve što se dogodilo u povijesti ne može se tek samo tako zaboraviti. Između ostalog, ja sam ovdje kako bih se borio u kavezu, a ne kako bih sklapao prijateljstva. Ako se i sprijateljimo, to je OK…”, izjavio je Askren pa poručio i kako smatra da je White zaista vjerovao u dio svojih izjava, no da je i dio njih bio potpuno smiješan.

Neke o izjava koje su proslavile njihov odnos uključuju one poput: “Radije bih gledao kako se muhe je*u, nego borbu Bena Askrena”; “On se ne želi boriti u UFC-u jer zarađuje brdo love protiv totalnih anonimusa” i tome slične poruke predsjednika UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI