Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trujillo: Pronašao sam pravi trenutak i svu snagu dao u taj udarac | Fight Site

Trujillo: Pronašao sam pravi trenutak i svu snagu dao u taj udarac

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2014 19:34h Autor:

Abel Trujillo

Abel Trujillo, borac koji je nakon UFC 169 eventa bogatiji za 125000 dolara ukratko je prokomentirao borbu protiv Jamie Varnera, tešku situaciju iz prve runde te fantastičan nokaut u trenucima kada se činilo da je u bezizlaznoj situaciji.

"Bilo je gusto, imao me je, udarao je nevjerojatno jako, no kako sam apsorbirao udarce, tako sam primijetio da postaju sve slabiji i nekontroliraniji, procijenio sam situaciju, sačekao trenutak i svu moguću snagu "ubacio" u taj udarac", rekao je dobitnik bonusa za najbolji nokaut i za najbolju borbu UFC 169 eventa.

Trujillo je i u prvoj rundi bio u teškoj situaciji, kada ga je Varner uhvatio u neugodnu"north-south choke" poziciju, no uspio se izvući, iako se činilo da je Varner u jako dobroj situaciji: "Ne bih predao, nisam ni namjeravao. Pustio bih da me "uspava", no ovo nije bilo ni blizu toga, bilo je čvrsto i neugodno, no ništa zbog čega bih predao ili bio u opasnosti".

Trujillo je sada povezao dvije pobjede nokautom i sigurno da čeka dobra borba i dobra protivnik u idućem nastupu, vjerojatno još jednom na "main cardu".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI