Trilogija odgođena, Hendricks ’uletio’ protiv Browna na UFC 185

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2015 11:53h Autor:

Johnny Hendricks

Treći meč između Johnnya Hendricksa i Robbiea Lawlera ipak će malo pričekati, nakon što je bivši prvak odlučio prihvatiti borbu protiv Matta Browna. Njihov okršaj održat će se u Dallasu na UFC 185.

Čini se kako Johnny Hendricks nije lako prihvatio poraz od Robbiea Lawlera i da gorak okus želi što prije ispravi, a najbolji način za to je nova borba. I nju je dobio. Nakon što je Tarec Saffiedine otpao iz borbe protiv Matta Browna, opasnom udaraču su tražili protivnika i našli su ga u Hendricksu.

Brown je tako dobio i novi datum svoje borbe. Umjesto prvobitno planiranog 14. veljače, sad će nastupiti točno mjesec dana kasnije, u Dallasu na UFC 185 eventu. Hendricks se također vraća u Dallas, i to točno godinu dana nakon što je u toj istoj dvorani postao UFC prvak. Kako saznajemo, Hendricks je sam kontaktirao vodstvo UFC-a i zatražio borbu protiv Browna.

Na ovaj način je trenutno odgođena treća borba između Hendricksa i Lawlera, a prvak je ionako rekao kako namjerava odmoriti te se tek u veljači vratiti u dvoranu. Hendricks se ovako ima priliku dodatno, prije svega psihički, pripremiti, a ukoliko savlada Browna, borba s Lawlerom dobit će dodatni smisao.

Zanimljivo, iako u karijeri ima 11 poraza, Matt Brown još nikad nije nokautiran i sigurno će se postavljati pitanje može li opasna Hendricksova ljevica biti prvo oružje koje će uspavati "Immortala". Bivši prvak će sigurno namjeravati to učiniti, pošto je sam sebe kritizirao kako je prestao ići na nokaut te počeo pokušavati dobivati borbe hrvanjem. Smatra kako mu se to obilo o glavu u borbi s Lawlerom.

UFC 185 inače predvode Anthony Pettis i Rafael Dos Anjos, u borbi za UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI