Tri fenomenalne borbe dolaze na UFC 223

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2018 20:08h Autor:

Iaquinta, Herrig i Taisumov

UFC je za 7. travnja potvrdio veliki PPV eventu u Brooklynu, a već sada su poznata tri ogleda koja bi se trebala održati u Barclays Centru, na UFC 223.

Prvo je borba koja je već bila dogovorena za prosinac i UFC 218, no zbog ozljede je bila otkazana. Ozlijedio se Al Iaquinta, koji je bio podosta težak u pregovorima oko novog datuma, no sada je sve sređeno i on bi se trebao sučeliti s Paulom Felderom. Iaquinta (13-3-1, 8-2 UFC) je inače u nizu od pet pobjeda, a posljednja mu je bila u travnju prošle godine nad Diegom Sanchezom. Felder (15-3, 7-3 UFC) je trenutno unutar niza od tri pobjede.

Na istom eventu nastupa Felice Herrig (14-6, 5-1 UFC), koja je u nizu od četiri pobjede, a protiv sebe će imati bivšu izazivačicu Karolinu Kowalkiewicz (11-2, 4-2 UFC). Kowalkiewicz dolazi iza pobjede nad Jodie Esquibel, kojom je prekinula seriju od dva poraza, uključujući onaj u borbi za titulu.

Posljednja borba je još jedna u lakoj kategoriji i u pitanju su također borci u sjajnim nizovima. Mairbek Taisumov (27-5, 6-1 UFC) je napokon dobio vizu za Ameriku te s pet nokaut pobjeda u nizu odlazi ostvari američki san. Na putu će mu biti Evan Dunham (18-6-1, 11-6-1 UFC) koji je u svojoj posljednjoj borbi remizirao s Beneilom Dariushom, ali je prije toga bio u seriji od četiri pobjede. Nakon borbe protiv Dariusha ispao je iz rankinga kategorije.

UFC je još nije službeno objavio ove borbe, no svi izvori govore kako su ugovori potpisani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI