Tri borbe s otkazanog UFC 176 dobile svoje mjesto na UFC 177

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2014 19:44h Autor:

Tony Ferguson

UFC-ovi matchmakeri danas su imali naporan dan, budući da su trebali pronaći nove datume za sve borbe s otkazanog UFC 176 eventa. No, u tome su gotovo u potpunosti uspjeli, a čak tri borbe svoje će mjesto naći na UFC 177 eventu, 30. kolovoza u Sacramentu.

Čak tri borbe s otkazanog UFC 176 eventa premještene su na isti zamjenski event, a to je UFC 177. Zanimljivo, on će se održati 30. kolovoza, što je četiri tjedna kasnije od planiranog eventa, a čak i savezna država u kojoj će se održati ostaje ista, jedino se mijenja grad, a umjesto Los Angelesa te borbe će se održati u Sacramentu.

Tako će se Dannyu Castillu ispuniti želja da ipak nastupi u gradu odakle dolazi njegov tim, odnosno Team Alpha Male. Također, promjena ne bi trebala previše smetati niti njegovom protivniku, Tonyu Fergusonu, koji također dolazi iz Californie.

Osim te borbe, u Sacramentu će svoje mjesto naći i Lorenz Larkin, koji će svoj ostanak u UFC-u i šansu za održavanje u društvu boljih boraca, pokušati izboriti protiv Dereka Brunsona, borca koji je dvije runde doslovno uništio Yoela Romera, prije nego je nokautiran u trećoj.

Posljednja borba premještena na ovaj event je u ženskoj bantam kategoriji između Bethe Correie i Shayna Baszler, koja bi u slučaju pobjede djevojke iz Brazila, bila druga od četiri "jahačice apokalipse", koje Bethe namjerava savladati, zaključno s Rondom Rousey, kojoj namjerava oduzeti pojas prvakinje.

UFC 177 predvodi revanš borbe za prvaka u bantam kategoriji, između Renana Baraoa i domaćeg momka i novog prvaka, TJ Dillashawa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI