Tri borbe objavljene za UFC Fight Night u Stockholmu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2017 19:14h Autor:

Chris Camozzi

Nakon što je objavljen datum i glavna borba ovogodišnjeg UFC Fight Nighta u Stockholmu, promocija je objavila i još tri borbe koje će se naći na tom programu.

Švedski borac Jack Hermansson (14-3, 1-1 UFC) upisati će svoj treći UFC nastup te će se probati vratiti na pobjednički put, nakon što mu je poraz od Cesara Ferreire prekinuo niz od sedam pobjeda. Njega će čekati Alex Nicholson (7-3, 1-2 UFC) koji se do sada više iskazao nastupima izvan kaveza nego unutar njega.

Još jedan švedski borac koji će se boriti je Magnus Cedenblad (14-5, 4-2 UFC), koji je nastupio na tri od četiri dosadašnja UFC eventa u Švedskoj. On je krajem prošle godine doživio poraz od Jacka Marshmana, čime je prekinuo niz od četiri trijumfa. Njemu će se suprotstaviti iskusni Chris Camozzi (24-12, 9-9 UFC). Riječ je o borcu koji je već dva puta dobio otkaz iz UFC-a, da bi se nakon toga vratio, a trenutno je ponovno u opasnosti, pošto ima dva poraza u nizu.

Osim ova dva duela srednje kategorije, u oktogon će u Stockholmu ući u teškaši. Poljski pitbull Damian Grabowski (20-4, 0-2 UFC) dobio je treću šansu nakon dva poraza, a suprotstaviti će mu se Christian Colombo (8-2-1, 0-1-1) iz Danske. Pobjednik osigurava daljnju priliku borbe protiv elite, dok će poraženi morati potražiti novog poslodavca.

Fight Night u Stockholmu najavljen je za 28. svibnja, dakle ove borbe najavljene su čak tri mjeseca prije njegovog održavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI