Trening McGregora i Nelsona zabilježen u videu koji ruši rekorde (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2016 13:45h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor ne skriva želju za povratkom na povijesni event te se i dalje priprema kao da je dio priredbe koja će se održati u srpnju. Naravno, osim rada na sebi, Irac posjet Islandu najviše koristi kako bi pomogao svom kolegi Gunnaru Nelsonu da se što bolje spremi za borbu s Albertom Tumenovom koja ga čeka ovog vikenda u Rotterdamu. Jedan od njihovih posljednjih treninga zabilježen je i kamerom, a popularnost koju doseže je nadmašila sva očekivanja.

Dvorana Mjolnir MMA tima već je duže vremena domaćin UFC-ovim zvijezdama. Njihovi trenizi su vrlo popularna tema u islandskim medijima, a jedan od posljednjih privukao je iznenađujuće velik interes. Popularnost videa šokirala je poznatu islandsku dvoranu koja je preko svog Facebooka objavila kako je najvjerojatnije riječ o najpopularnijem islandskom videu koji se pojavio na Facebooku.

“Ovaj video Conora McGregora i Gunnara Nelsona je vjerojatno najpopularniji islandski video na Facebooku u povijesti. U nešto više od tjedan dana je dohvatio 3,2 milijuna gledatelja te ima preko 1,2 milijuna pregleda. Hvala vam na interesu”, poručili su iz Mjolnir MMA-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI