Trener želi meč Harija i Verhoevena na Amsterdam Areni

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2017 20:14h Autor:

Verhoeven vs. Hari

Bliži se 2018. godine, za koju je već ranije navedeno kako će donijeti revanš meča Badra Haria i Rica Verhoevena. I ako se pita Harijevog trenera, Mikea Passeniera, taj meč zaslužuje svoje mjesto održavanja na Amsterdam Arena stadionu.

Nizozemska je svakako prva opcija za ovaj revanš budući da oba borca dolazi iz te europske države, no ona nije bila mogućnost za prvi meč, budući da je Hari tada još uvijek imao pravnih problema. Sada je odslužio svoju kaznu i može nastupiti pred publikom u državi gdje živi, ali gdje živi i Rico Verhoeven. Bila bi to prava navijačka bitka između Nizozemaca i doseljenih, manjinskih naroda, koji će u velikom broju stati na stranu Harija.

Pitanje je gdje bi se meč mogao održati, a zanimljiv stav o tome ima Harijev trener, legendarni Mike Passenier, vlasnik Mike’s Gym dvorane. On je uvjeren kako ove dvije kickboxing superzvijezde mogu prodati nekoliko desetaka tisuća ulaznica. Za njihov prvi meč, održan prošle godine, dvorana u Oberhausenu je bila rasprodana.

 “Rico i Badr će se boriti u 2018. godini i vjerujem kako je to velika stvar. Tako mislim da bi se meč trebao održati u Amsterdam Areni. Oberhausen je bio sjajan, bilo je prekrasno, no što bi smo ponovno radili u Njemačkoj? Vjerujem kako je moguće organizirati taj meč u Nizozemskoj, pravo je vrijeme. Popularnost sporta ponovno raste i sada je trenutak za napraviti to!“, rekao je Passenier.

Hari je sjajno otvorio njihov prvi meč te je bodovno vjerojatno dobio prvu rundu. Ipak, brzo se potrošio, Verhoeven je preuzeo kontrolu u drugoj rundi te je završio meč udarcem koljenom u Harijevu ruku, nakon čega je došlo do ozljede mišića, zbog koje je Marokanac bio prisiljen predati meč. Njegovi fanovi to još uvijek nisu prihvatili kao poraz i oni su posebno nabrijani na ovaj revanš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI