Trener Tarverdyan: Ronda bi se mogla vratiti do kraja godine

UFC 23.09.2016 16:35h Autor:

Edmon Tarverdyan i Ronda Rousey

Jedna od najvećih zvijezda u MMA-u danas, Ronda Rousey, uskoro bi se mogla vratiti u oktogon. Priča o mogućoj borbi s trenutnom prvakinjom Amandom Nunes na UFC 207 priredbi u prosincu još je stvarna mogućnost, tvrdi Rondin trener Edmond Tarverdyan.

“Priča se o njezinom povratku, ali još uvijek nismo donijeli konačnu odluku. Postoji šansa da se bori i pokuša vratiti pojas do kraja godine, no ništa još uvijek nije dogovoreno. Ako se vratimo ove godine, vratit ćemo se. Ako ne, vratit ćemo se iduće godine. Želimo se zahvaliti svim fanovima što su strpljivi. Kada se uistinu vrati, obećajemo vam najbolju Rondu Rousey koju ste ikada vidjeli”, rekao je Tarverdyan.

Rousey je izgledala nedodirljivo sve do UFC 193 priredbe na kojoj je prošlog studenog doživjela težak nokaut. Nova prvakinja Holly Holm nije dugo držala naslov i poražena je već u prvoj obrani titule od Rondine stare rivalke Mieshe Tate. Tate je zatim također kiksala u svojoj obrani i Amanda Nunes do daljnjeg sjedi na tronu UFC-ove ženske bantam kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI