Trener TAM-a: UFC mora iskoristiti hype između Dillashawa i Fabera

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2015 15:59h Autor:

Urijah Faber i Fabio Prado

Fabio Prado, glavni jiu-jitsu trener u Team Alpha Maleu, ovih je dana izjavio kako smatra da UFC neće propustiti priliku da iskoristi hype koji su stvorili bivši prijatelji i trening partneri T.J. Dillashaw i Urijah Faber. Prema njemu, borba između njih dvojice je sasvim realna opcija.

"Ne vidim kako bi mogli ne iskoristiti ovu sjajnu priliku. Faber u prošlosti nije htio ovu borbu, ali sada su se stvari promijenile i on bi se osjećao ugodno u suočavanju s Dillashawom. T.J. nas je napustio jer mu je tim u Coloradu ponudio dobru plaću. U neku ga ruku i razumijem i zato ga ne mogu kritizirati, ali mogu reći da u Team Alpha Maleu imamo barem deset talenata poput njega. Oni nisu samo borci, nego i odlični treneri i siguran sam da ćemo uskoro proizvesti novog prvaka", poručio je Prado.

Podsjetimo, Dillashaw je napustio Sacramento i Team Alpha Male te se pridružio Elevation Fight Teamu. U novoj dovorani nalazit će se bliže Duaneu Ludwigu, bivšem glavnom treneru TAM-a koji je od njega stvorio prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI