Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trener sugerirao Jones: Odi pogledati kako je Machida, skupi kojeg fana (VIDEO) | Fight Site

Trener sugerirao Jones: Odi pogledati kako je Machida, skupi kojeg fana (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2011 10:38h Autor:

Jon Jones i Lyoto Machida (Photo by Zuffa)

Kamere i mikrofoni hvataju sve, pogotovo kada je u pitanju vrhunska priredba kao što je UFC.

Nakon što je ugušio Lyota Machidu i drugi put obranio pojas prvaka, Jon Jones je “kulerski” odšetao od svog rivala. Dok su doktori i treneri “oživljavali” Brazilca, moglo se čuti kako Jonesov trener, Greg Jackson, daje jedan savjet iz kulture i ponašanja svom pulenu.

“Jone! Jone!”, derao se Jackson svom učeniku pokušavajući mu skrenuti pažnju u svom onom ludilu.

“Odi pogledati kako je Machida. Skupi kojeg navijača”, dobacio mu je još glasnije nakon čega je prvak zaista došao do Machide i pružio mu ruku.

Jones ima problema s navijačima koji ga, unatoč neospornim sportskim vrijednostima, ne cijene kao osobu. Jednostavno je presamouvjeren i prebahat da bi dobio simpatije šire javnosti. Vidjelo se to i u Torontu kada mu je većina dvorane zviždala, dok su njegovom protivniku Machidi u isto vrijeme pljeskali.

Dana White brani Jonesa i kaže kako fanovima treba neko vrijeme dok prihvate “Muhameda Alija” MMA-ja, no realnost je vjerojatno ipak malo drugačija. Dok mladić ne shvati da sam mora doći do svog protivnika i pitati “ga za zdravlje”, njegovi pokušaji kupovanja navijača jeftinim gestama na sugestiju svog trenera, neće naići na nikakav uspjeh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI