Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trener Ronde Rousey proglasio bankrot! Hm? | Fight Site

Trener Ronde Rousey proglasio bankrot! Hm?

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2015 10:31h Autor:

Ronda Rousey & Edmond Tarverdyan

Edmond Tarverdyan, trener Ronde Rousey i vlasnik Glendale Fight Club dvorane još je u svibnju proglasio bankrot i tvrdi da je 700 000 dolara u dugu. Ovo zvuči pomalo nevjerojatno za trenera jedne od najvećih zvijezda u sportu.

Postoji nekoliko sumnjivih stvari oko Tarverdyanovih financija.

Tarverdyan navodi svoje prihode na 0.00 dolara, dok su zajedno s njegovom ženom prihodi njegove obitelji 110 000 dolara mjesečno. U listopadu je jedan sudski povjerenik napisao da je Tarverdyan "prenio svoja prava na G.F.C. Fitness, koji posjeduje i vodi fitnes objekt pod imenm Glendale Fighting Club u Kaliforniji." Također, Rondin trener je priznao da u 2013. i 2014. nije platio porez jer nema osobne prihode i posjeduje imovinu u vrijednosti tek 3 300 dolara. To znači da u dvije godine u kojima je njegova borkinja obranila titulu čak četiri puta on nije zaradio apsolutno ništa.

Činjenica da je Tarverdyan prepisao vlasništvo svoje dvorane na nepoznatu osobu može upućivati na to da se ovdje radi o još nečemu osim bankrota i možda na taj način pokušava prikriti neki puno ozbiljniji problem.

Teško je i povjerovati da Rousey, koja je ujedno i najplaćeniji borac u UFC-u, u dosadašnjih sedam obrana titule nije svome treneru isplatila ni lipe.

Tarverdyan će održati sastanak sa svojim vjerovnicima 17. prosinca, dva dana nakon UFC 193 priredbe gdje će Rousey braniti naslov protiv Holm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI