Trener o Garbrandtu: Izboli su ga, tukli… on ima mentalitet Mikea Tysona

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2017 11:12h Autor:

Cody Garbrandt

Uoči UFC-a 207 činilo se kao da je tadašnji bantam prvak, Dominick Cruz, ušao u glavu izazivaču Codyju Garbrandtu. Cruz je u više navrata razbjesnio 25-godišnjeg talenta i ukazao na njegovu emocionalnu nestabilnost. No kada su se vrata oktogona zaključala “No Love” je bio potpuna suprotnost.

Ne samo da je ostao potpuno smiren, nego je zapravo on provocirao i ismijavao Cruza, da bi u konačni slavio odlukom i postao novi prvak UFC-ove bantam divizije. Rasplet je mnoge pomalo iznenadio, ali ne i Garbrandtovog trenera iz Team Alpha Malea, Justina Buchholza koji tvrdi da Garbrandt ima mentalitet sličan Mikeu Tysonu.

“Taj tip jdolazi s ulica Uhrichsvillea u Ohiju. Bio je izboden nožem, imao je zube na šakama, kao tinejđer se morao boriti s odraslim muškarcima. To što Cody ima je mentalitet Mikea Tysona. Mentalno, on se hrani time. To ga nabrijava. On će reći,Šta je, pričaš sranja? Pričaš sranja o mojim prijateljima? Nađimo se izaškole. Ti pozovi svoju ekipu, ja ću svoju. Imamo borbu.’ On voli takve stvari. Teško da će mu netko uspjeti ući u glavu. Mentalno, on ne može biti bolje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI