Trener Kavanagh: Razočaran sam, neki borci se nisu borili po 18 mjeseci i titula im je ostajala

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2016 19:04h Autor:

John Kavanagh i Conor McGregor

Napokon je stigao komentar iz tima Conora McGregora, nakon što je Ircu oduzet naslov prvaka UFC-ove perolake kategorije. Njegov trener John Kavanagh je rekao nešto o tome.

McGregor je prvak dvije divizije bio samo dva tjedna, ali ovako nešto se moglo očekivati, budući da je Dana White rekao kako će Conor ostaviti jedan pojas. On to nije učinio, pa je to napravila promocija. Ipak, u irskom timu na to nisu računali, što je i potvrdio trener John Kavanagh:

“Ja sam osobno jako razočaran načinom na koji su ovo sve napravili. Podosta je kaotična situacija koja je do toga dovela. Ostali su bez glavne borbe za UFC 206, pa su morali dobiti novu i dati joj značaja. Mislili su kako to treba biti za titulu da bi što bolje prodali event, pa su napravili to što su napravili. A imate puno primjera gdje se borci nisu borili 15 ili 18 mjeseci, pa im je titula i dalje ostajala. Conor ju je imao tek 11 mjeseci.”

To je istina, ali McGregor se tri puta borio otkako je osvojio tu titulu, a tu niti jednom nije bila riječ o obrani tog pojasa. U svakom slučaju, naravno da nije moglo biti slučaja gdje će svi biti zadovoljni, neki jesu, neki nisu. A Jose Aldo je ponovno prvak UFC-ove perolake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI