Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trener: Condit je učinio više nego dovoljno da osvoji naslov! | Fight Site

Trener: Condit je učinio više nego dovoljno da osvoji naslov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2016 10:02h Autor:

UFC 195/Screenshot

Robbie Lawler i Carlos Condit su na UFC-u 195, prošle subote, otvorili godinu naslovnom borbom za pamćenje. Lawler je obranio pojas, no veliki dio ljudi smatra da je Condit učinio dovoljno da odnese titulu. Takvog mišljenja je i njegov “stand up” trener, Brandon Gibson.

“Mislio sam da smo dobili prvu, treću i četvrtu rundu. Druga i peta su definitivno pripale Robbiju, ali činilo mi se da smo učinili dovoljno da uzmemo pojas. Bez obzira na ishod ponosan sam na Carlosa, ostavio je sve u oktogonu. Više je izvora potvrdilo da je Carlos uputio značajno veći broj udaraca, ne samo u trećoj rundi, nego u cijeloj borbi”, zaključio je Gibson.

Ako gledamo trenutni sistem bodovanja u MMA-u, čini se da je Condit skupio dovoljno bodova i uputio više udaraca, pa tako i zaslužio titulu. No s druge strane, ne možemo reći da je prebio prvaka i bio daleko bolji borac. Uz to, Lawler je borbu zatvorio jako nemilosrdno i dominantno, baš kao što bi pravi prvak koji čuva svoj status trebao. Sve to ovoj borbi daje dobre osnove za revanš, ako Condit odluči nastaviti karijeru.

“Vidjet ćemo što će UFC reći. Mislim da postoje dobre osnove za revanš. Carlos ima veliku budućnost izvan ovog sporta također. On je uspješna i motivirana osoba i znam da će primijeniti svoje talente na što god odluči raditi u životu. Ja samo želim da napusti sport sretan, znajući da je postigao sve što je htio”, rekao je Gibson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI