Trener: Bisping blista, sada je na vrhuncu karijere

UFC 05.10.2016 15:56h Autor:

Michael Bisping/Twitter

Malo tko bi pomislio da će dugogodišnji veteran Michael Bisping jednoga dana postati UFC-ov prvak. No njegov glavni trener Jason Parillo nije iznenađen jer smatra da je 37-godišnjak nakon 10 godina u organizaciji konačno sve posložio i sada je na vrhuncu karijere.

Bisping je naslov koji je preuzeo Lukeu Rockoldu braniti po prvi put idućeg vikenda u Manchesteru i to u revanšu protiv čovjeka koji mu je prije 7 godina priuštio devastrirajući poraz nokautom, Dana Hendersona.

“Bisping je tada imao malo drugačiji temperament. Bio je malo mlađi i od tada je skupio puno više iskustva. Po mom mišljenju Michael je sada na vrhuncu karijere, zaista blista. A svi dožive vrhunac u različitom trenutku. Neki su najbolji u svojim dvadesetima. Mike je sazrio mentalno, fizički i emocionalno. Sve je posložio i sada je prvak. Zaista vjerujem da će nastaviti blistati i to će pokazati u narednim borbama“, rekao je Parillo na MMA Houru.

Henderson je Bispinga 2009. na UFC 100 priredbi završio brutalnim nokautom, ali trener je uvjeren da će ovog puta priča biti puno drugačija.

“Mislim da će ga udarati s čim god želi. Čitat će Hendesrona i njegovo kretanje. Mike je stajao ispred puno dobrih boraca, dobrih udarača, dobrih u svemu. Luke Rockhold je zvijer, a čitao ga je kao knjigu. Anderson Silva je zvijer i čitao ga je kao knjigu. Dan Henderson ima sasvim drugačiji arsenal što se snage tiče, ali uvijek pokazuje puno više od ovih ostalih boraca. Oni imaju malo bolju koordinaciju, bolji su sportaši i brži su. A Michael čita takve protivnika i to će prenijeti u kavez protiv Dana. Morat će biti oprezan i usredotočen i to je najvažnije jer Mike zna kako regirati u svakoj situaciji. Udarit će ga sa svime.”

Bisping i Henderson će se obračunati 8. listopada na UFC 204 priredbi u Manchesteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI