Treća sreća? Krylov i De Lima dobili novi datum svoje borbe

UFC 03.07.2015 18:10h Autor:

Nikita Krylov

Borba Nikite Krylova i Marcosa Rogeria Da Lime dobila je novi datum održavanja, nakon dva neuspjela pokušaja. Tako bi se njih dvojica napokon trebala sastati 23. kolovoza u kanadskom Saskatoonu, što je dva mjeseca nakon prvobitno planiranog datuma.

Krylov (18-4, 3-2 u UFC-u) i Da Lima (13-2, 2-0 u UFC-u) su se prvobitno trebali sastati 19. lipnja na berlinskom Fight Nightu, da bi njihova borba bila premještena na finale brazilskog Ultimate Fightera, radi pojačavanja programa tog eventa. Nakon toga su se dogodili problemi s vizama, event je prebačen na Floridu, no bez ove borbe, zbog istog problema.

Tako je bilo potrebno dogovoriti novi, već treći datum, a to je Fight Night u kanadskom Saskatoonu, kojeg 23. kolovoza predvode Max Holloway i Charles Oliveira. Bit će ovo sigurno zanimljiva borba, jer oba borca su poznati kao nokauteri. Krylov je svih svojih 18 pobjeda ostvario prekidom u prvoj rundi, a slična situacija je i kod Brazilca. Od njegovih 12 pobjeda prekidom, čak deset se dogodilo u prvoj rundi.

Ovo je ukupno 11. borba najavljena za ovaj Fight Night, koji će biti zapravo prvi UFC-ov posjet kanadskoj provinciji Saskatchewan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI