Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Travis Browne se ne slaže s duljinom novih sankcija borcima koji koriste doping, Daniel Cormier se slaže | Fight Site

Travis Browne se ne slaže s duljinom novih sankcija borcima koji koriste doping, Daniel Cormier se slaže

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.05.2015 23:35h Autor:

Travis Browne

Atletska Komisija Nevade je prije nekoliko dana objavila smjernice postupanja prema borcima koji padnu na doping testovima. Većina MMA boraca je pozdravila ovu odluku, kao što je Daniel Cormier, ali ima onih koji joj se protive, uključujući Travisa Browna.

Daniel Cormier smatra kako je ovo pozitivna stvar za MMA.

"Mislim da je ovo dobro. Moralo se učiniti nešto kako bi se borce obeshrabrilo od varanja. Pola takvih boraca će prihvatiti rizik ako znaju da sankcije nisu velike. Zamislite borca poput Andersona Silve koji je zaradio koliko je zaradio i da nema sankcija nakon zarađenih 5-6 milijuna dolara. Mora se uvjeriti ljude da neće biti tolerancije za ovakve stvari. Neće biti tolerancije za bilo kakve vrste droge. Mislim da je ovo izvrsno. Prestrašit će varalice. Ti borci neće varati ako im uskratiš način zarade, da bi preživjeli, onda neće raditi te greške.", izjavio je Cormier za MMAFighting.

Browne se ne slaže s Danielom. On smatra da je godina dana dovoljno duga kazna.

"Ako želite poslati poruku, godina dana je dovoljna kazna. Rekao bih da je financijska poruka mnogo snažnija. I dalje se smiješ boriti, ali ti se oduzima 30-40% honorara. Ali na Komisijin način se nećeš boriti dvije godine ako dobiješ suspenziju u periodu od dvije godine. Uzmite mene za primjer, kaznite me na dvije godine i opet ću se moći boriti s 34 godine i pokušati napraviti povratak.", izjavio je Browne za MMAFighting.

Browne će ovog vikenda na UFC-u 187 ukrstiti rukavice s Andrejem Arlovskim, a nakon njih će u glavnoj borbi večeri nastupiti Daniel Cormier i Anthony Johnson u borbi za pojas prvaka poluteške divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI